Jelena i Saška

Nikad veći modni okršaj: Snaje Đokovića odmerile snage, koja je bolje obučena

Autor:

19.10.2023 19:42

Foto:

Foto:

Modni duel Jelene i Saške Đoković dugo se čekao



Jelena i Saška Đoković kao članice najpoznatije porodice u Srbiji imaju težak zadatak.

Ove dve dame uvek moraju da budu doterane i spremne budući da im životni tempo zadaje česta pojavljivanja u javnosti, ali i u slučaju da ih iznenadi neki paparaco. Samim tim modni kiksevi nisu dopušteni, a njih dve se svojski trude da zadrže titule trendseterki, pa se njihov modni duel sam nametnuo.

Profimedia

 

Novakova supruga Jelena oduvek slovi za ženu od stila. Njen pečat su klasični komadi garderobe kojima je ona verna dugi niz godina, a u zavisnosti od prilike, ona bira manje ili više svečane komade.

Pročitajte Zgodne za kombinovanje, stoje svima - Pantalone Jelene Đoković ispunjavaju svaki ženski kriterijum (foto)

Jelenu najčešće viđamo u pencil suknjama koje su polako, ali sigurno postale njen zaštitni znak. Ona ih ima u najrazličitijim bojama, a uz njih najradije kombinuje elegantne košulje. Gotovo bez izuzetka Jelena nosi salonke, ponajviše u nude boji, dok joj je šminka diskretna.

Ata Images

 

Poznato je da Noletova supruga voli prirodan izgled, pa se toga drži i kada je reč o frizuri, njena parola glasi – što jednostavnije, to bolje.

Instagram

 

S druge strane, supruga Đorđa Đokovića Saška, pre udaje imala je znatno drugačiji stil od onog koji danas nosi. Ona je birala dosta izazovnije komade, jarke boje, kao i kreacije sa animal printom. 

 

 

No, primetili smo da se to u poslednje vreme promenilo.

Saška sve češće bira svedene komade, nosi ležerne pantalone kao i košulje, ali stajling voli da upotpuni interesantnim aksesoarima, poput šešira ili sunčanih naočara.

 

 

Za razliku od Jelene, Saška voli nešto dramatičniju šminku, a kada je reč o frizuri najradije nosi talase u kosi.

 

 

Anketa

 

 

Komentari. (1)

Loading
Baka

20.10.2023 10:05

Mislim da se Jelena na takmici ni sa kim. Ona fura svoj fazin i boli je uvo za sve. A ova druga lici na starletu pa joj je vrv izgled i kako je drgi vide najvaznija stvar.