Nikolina Pišek

Nikolina Pišek u 50. godini bez trunke šminke, potpuna transformacija

Autor:

12.02.2024 19:13

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolina Pišek bez šminke je prelepa, uverite se sami



Nikolina Pišek posle smrti supruga Vidoja Ristovića bije birokratske i ljudske bitke sa njegovim ocem Mišom Grofom, a sa ćerkom Unom Sofijom živi u susednoj Hrvatskoj.

Voditeljka ima poslovni angažman na jednoj regionalnoj televiziji, a o njenoj lepoti se oduvek pričalo u superlativu. Zato i ne čudi što je Nikolina Pišek bez šminke podjednako lepa kao pod svetlima reflektora.

Petar Đorđević

 

Voditeljka je poznata kao osoba koja oduvek vodi računa o fizičkom izgledu, te nikada nismo imali prilike da je vidimo nesređenu ili bez mejkapa.

Sada je napravila presedan pa smo na Instagramu imali prilike da vidimo kako Nikolina Pišek izgleda bez šminke.

Nikolina Pišek bez šminke nema čega da se stidi

Obučena u jednobojnu košulju sa naočarima za vid, novinarka je pozirala pred kamerom, dok su mnogi komentarisali naizgled neurednu punđu.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ipak, sve je samo deo njenog performansa, pa je posle nekoliko sekundi snimka Nikolina zablistala u punom sjaju sa ful mejkapom i u šljaštećoj haljini, baš onako kao što smo navikli od nje.

Pročitajte Iskopirajte Nikolinu Pišek za samo 1.200 dinara, prelepo (foto)

Fanovi su oduševljeni njenom iskrenošću. "Praznik si za oči što god da radiš", bio je samo jedan u nizu pozitivnih komentara i komplimenata koje je voditeljka dobila na račun izgleda.

A kako Nikolina Pišek izgleda bez šminke pogledajte OVDE.

Komentari. (0)

Loading