Marija Kilibarda

Ljubav Marije Kilibarde na najtežem ispitu: Videla sam njene ruke na njegovom licu

Autor:

09.04.2024 19:37

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića važi za jednu od najstabilnijih na javnoj sceni



Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića važi za jednu od najstabilnijih na javnoj sceni i tako je već više od četiri godine.

Lepa voditeljka nakon kraha braka sa Vladimirom Radmanovićem sreću je pronašla pored beogradskog biznismena, a ljubav su dugo krili od očiju javnosti.

Boško Karanović

 

Iako uživaju u svojoj ljubavi i trude se da svaki dan bude onaj najlepši, postoje i oni koji su protkani negativnim emocijama, a voditeljka je u jednoj emisiji otkrila pojedine detalje iz njihovog privatnog života.

Kilibarda je tada priznala da se vole kao prvog dana i da ne možda da zamisli da im dan počne drugačije nego poljupcem.

Veza Marije Kilibarde bila je pred brojnim izazovima

Kako je istakla, to im je dogovor od prvog dana emotivne veze, jer šta god da je problem, može se rešiti i ne smeju leći uveče posvađani niti se tako probuditi.

instagram/marija kilibarda

 

- Dajem i primam poljubac i ujutru i uveče. Dogovorila sam se sa jačom polovinom, čak i ako se posvađamo, nema izbegavanja tog poljupca ovlaš, po svaku cenu to radimo. Držimo se toga već četiri godine - rekla je voditeljka.

Pročitajte Godinu dana je čekala ovaj dan... Iz doma Marije Kilibarde stižu najlepše vesti!

Nakon toga je priznala da je bilo kriznih momenata kada je, reklo bi se, bez razloga bila ljuta na svog partnera.

- Sanjala sam da ga je jedna žena sa javne scene, koja ima predivne ruke i predivne nokte, češkala ovako... Zapamtila sam tu scenu sa njenim rukama na njegovom licu, bila sam ljuta ceo dan na njega - rekla je voditeljka kroz smeh.

Događaj nije bio stvaran, nije bilo nikakve prevare u realnom životu, ali je Bane, ni kriv, ni dužan, bio predmet njene ljutnje, na simpatičan način.

Komentari. (0)

Loading