Marija Kilibarda

Godinu dana je čekala ovaj dan... Iz doma Marije Kilibarde stižu najlepše vesti!

Autor:

01.02.2024 12:47

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Brend Marije Kilibarde omiljen je mnogim damama



Marija Kilibarda jedna je od omiljenih voditeljki u regionu, a osim novinarskog posla od pre nekoliko godina ona je i uspešna preduzetnica.

Osmislila je i stvorila nakit koji je omiljen mnogim damama, pa je tako brend Marije Kilibarde doživeo ogroman uspeh na tržištu.

Ata Images

 

Prethodna godina za nju je bila veoma uspešna na svim životnim poljima, ipak jedno od omiljenih iskustava bilo je predstavljanje nove kolekcije.

Naime, pre tačno godinu dana voditeljka je u jednom beogradskom hotelu okupila porodicu, prijatelje i kolege kako bi pokazala na čemu je radila pre nekoliko godina.

Brend Marije Kilibarde proslavlja važan dan

Dug je bio proces osmišljavanja, stvaranja i svih propratnih problema kako bi predstavila liniju ekskluzivnog nakita, a sada je otkrila da joj je u svemu tome pored partnera Branislava Vučelića najveća podrška bila kuma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Danas je na Instagramu Marija i javno zahvalila najboljoj prijateljici, sa kojom deli i dobro i zlo već četiri decenije, uz opasku da najbolje tek sledi.

Pročitajte Marija Kilibarda u haljini koja svaku ženu pretvara u vamp zavodnicu (foto)

Za ovih 365 dana brend Marije Kilibarde doživeo je nezapamćeni uspeh, te je poslednja kolekcija ujedno najprodavanija, a novinarka se tu neće zaustaviti.

Već priprema nove komade nakita koji će svaka dama obožavati.

Komentari. (1)

Loading
Ljiljana

02.02.2024 15:39

A kazite mi jer je ona ostvarena kao supruga i majka nista ne pisete o tome?