Marija Kilibarda

Svadba je sve bliža: Marija Kilibarda zaplakala od sreće, čestitamo! (foto)

Autor:

21.11.2023 10:01

Foto:

Foto:

Marija Kilibarda uhvatila bidermajer na venčanju kumova



Marija Kilibarda već nekoliko godina uživa u skladnoj ljubavi sa Branislavom Vučelićem sa kojim se retko pojavljuje u javnosti.

Ipak, kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima, oni su već nekoliko puta otkazivali venčanje zbog pandemije kovida. 

Mada, kako stvari stoje, sada im se svadba definitivno smeši jer je Marija Kilibarda uhvatila bidermajer na venčanju kod kumova Slavka Beleslina i Milijane Radević.

Instagram

 

Pre deset dana poznati voditelj oženio se dugogodišnjom izabranicom Milijanom, a na venčanju je kumovala Slavkova najbolja prijateljica Marija Kilibarda. 

O detaljima svadbenog veselja nismo uspeli puno da saznamo, ali detalj koji nam je privukao posebnu pažnju dok smo gledali fotografije sa venčanja je da je Marija Kilibarda uhvatila bidermajer.

Marija Kilibarda uhvatila bidermajer, da li je ona sledeća?

Voditeljka je bila na visini zadatka, te je blistala u raskošnoj crnoj haljini. Širokim osmehom plenila je celog dana, a kako običaji nalažu kuma je bila najveselija na svadbi.

Instagram

 

Društvo joj je pravio izabranik Branislav, koji je sa oduševljenjem prihvatio činjenicu da je njegova lepša polovina uhvatila mladin buket, znajući šta to znači.

Pročitajte Nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto plavo - Marija Kilibarda ispoštovala sve običaje za venčanje, najnovija fotografija

Na fotografiji gde lepa voditeljka pozira sa bidermajerom vidi se i pokoja suza, te verujemo da je i ona veoma srećna zbog verovanja da je sledeća koja će stati na ludi kamen.

Komentari. (1)

Loading
Duda

21.11.2023 11:16

Vfeme ne da se Kilibarda uda. Prelepa je i dobra devojka.