Jelena Karleuša

Jelena Karleuša u crnoj balskoj haljini, lice u prvom planu (foto)

Autor:

17.11.2023 12:55

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša na Hello! žurki ukrala je poglede prisutnih



Zvezda večeri sinoćnje proslave 16. rođendana HELLO! magazina bila je pop diva Jelena Karleuša.

Na crvenom tepihu na trenutak sve je stalo kada se pevačica pojavila u do sada neviđenom izdanju i ukrala poglede prisutnih.

Ata Images

 

Poznata kao jedna od javnih ličnosti koja najviše eksperimentiše modnim izborima, Jelena je sinoć još jednom pokazala zašto važi za ikonu stila. Ona spaja nespojive dizajnerske komade, a svemu da lični pečat, pa je zato njen stil i prepoznatljiv kada je srpska javna scena u pitanju.

Jelena Karleuša na Hello! žurki bila je poput princeze

Jelena Karleuša na Hello! žurki ponela je skroz crn autfit, koji se ovog puta sastojao od veličanstvene haljine od tila, s izraženim dekolteom, kaišem koji ističe struk i mnogo slojeva koji su u slapovima padali do poda, dajući efekat nenadmašne elegancije.

Boško Karanović

 

JK je uz ovu haljinu ponela providne crne rukavice, kao i maramu oko vrata, dok je za frizuru birala uvek popularne holivudske lokne. 

Pročitajte Ponovo na okupu - Jelena i Duško zajedno proslavili rođendan ćerkama (foto)

Osim frizure u prvi plan pevačica je istakla lepo lice zbog decentne šminke koju je ponela. Iako smo navikli da je u poslednje vreme viđamo sa jakom scenskom šminkom, Karleuša se ovog puta odlučila da imidž princeze upotpuni nežnim mejkapom koji je bio pun pogodak.

Pop diva pobrala je samo komplimente na račun stajlinga i izgleda. Mnogi njeni fanovi prokomentarisali su da je odavno nisu videli u ovako elegantnom izdanju i da joj savršeno stoji ovakav stil.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading