Jelena Karleuša

Nova godina, nova Jelena Karleuša, zakopčana do grla održala modnu lekciju (foto)

Autor:

02.01.2024 19:59

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše iz godine u godinu svi sa oduševljenjem iščekujuSrpska prestonica i ove godine je za doček Nove 2024. kao i za reprizu najluđe noći bila glavno mesto u regionu gde je zabava zagarantovana.

Ipak, sinoć je u glavnom gradu najkomentarisanija tema bila novogodišnji stajling Jelene Karleuše u kojem se pojavila pred prisutnim medijima ispred jednog beogradskog hotela.

Ata Images

 

Autfit koji je odabrala za dolazak na mesto nastupa mnoge je u prvi mah iznenadio, jer je ovo nešto u čemu retko kad imamo prilike da vidimo pop divu.

Karleuša je ponela kombinaciju koja podseća i na svojevrsni lažni kombinezon, a na drugi pogled se čini da se sastoji iz oversized trendi pantalona i lažnog korset-sakoa.

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše istovremeno izazovan i sveden

Reč je o crnom komadu koji isprva podseća na sako zbog kragne, ali u ovom slučaju, zbog izreza u predelu dekoltea, nemoguće je nositi ga bez ičega ispod. U ovom autfitu napravljen "kompromis" tako što je ispod njega ponela korset u boji kože, piše "Glossy".

Ata Images

 

Što se tiče donjeg dela kombinacije, Jelena je ponela takozvane "begi" crne pantalone, koje fantastično kriju kilograme, daju efekat moći i nose se već sezonama.

Pročitajte Doček 2024 - Ceca podigla Zlatibor na noge, Jelena Karleuša napravila buru u Budvi

Pop diva je nosila i crnu torbu, sandale na nogama, a frizura joj je bila stilizovana u kombinaciju repu i holivudskih talasa.

Ata Images

 

Mnogi su pomislili da će pevačica ovako stilizovana i nastupati, ipak ona se za spektakl presvukla, pa je novogodišnji stajling Jelene Karleuše odisao kristalima i šljokicama u kostimu koji joj je stojao savršeno.

 

Komentari. (1)

Loading
Gordana

03.01.2024 10:16

Nije vise interesantna sta god da uradi.Svukla se ili obukla ne izaziva nikakvu paznju.