Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska zablistala u belom, Jevrem ne krije koliko je srećan (foto)

Autor:

29.12.2023 12:24

Foto: M.K./Ata Images

Foto: M.K./Ata Images

Danijela Dimitrovska u belom blista, da li ona to sluti na neke lepe vestiGodinu na izmaku Danijela Dimitrovska ispraća sa velikim osmehom s obzirom na to da je ovo, slobodno se može reći, bilo njenih 365 dana uspeha, sreće i ljubavi.

Preselila se u novi stan opremljen po njenoj zamisli, započela novi posao kao televizijsko lice i pronašla novu ljubav, pa je poslednja objava na njenom Instagramu, gde je Danijela Dimitrovska u belom, mnoge navela da pomisle da li ona to nešto sluti za narednu godinu.

Ata Images

 

Svoju vezu kriju daleko od očiju javnosti, tek ponekad objave zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Kako je u više navrata istakla, njen partner ne želi da se javno eksponira, a ona poštuje njegovu želju.

Ipak, poslednji video zapis koji je objavila na Instagramu, iako na njemu nema Jevrema, mnoge manekenkine fanove naveo je na razmišljanje.

Danijela Dimitrovska u belom - svetli tonovi joj savršeno pristaju

Naime, Danijela Dimitrovska je u belom zablistala pred objektivom kamere, a romantična haljina koja je savršeno istakla sve njene atribute može da posluži i kao venčanica.

 

 

Baš zbog toga pojavili su se komentari poput onih da li bivša supruga Ognjena Amidžića ima nešto da nagovesti, a tiče se 2024. godine. 

Pročitajte Danijela Dimitrovska prvi put o ljubavi i braku - Bila sam prevarena (video)

Mnogi obožavaoci voditeljke jutarnjeg programa konstatovali su na društvenim mrežama da Danijela Dimitrovska u belom blista, te da možda nešto i sugeriše novom izabraniku koji nikada nije bio srećniji jer je u njoj pronašao sve što mu je bilo potrebno.

Da li će ponovo stati na ludi kamen, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, manekenka nikada  nije bila lepša, te joj nova ljubav očigledno veoma prija.

Komentari. (0)

Loading