Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska ima trik kako da razbijete monotoni stajling samo jednim komadom odeće

Autor:

25.02.2024 17:05

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Stajling Danijele Dimitrovske oduševio, efektno a udobno



Jedna od najlepših Srpkinja - mnogima je upravo ovo prva asocijacija na bivšu manekenku, Danijelu Dimitrovsku, a danas uspešnu voditeljku i vlasnicu modne agencije.

O njenom fizičkom izgledu i lepoti bespredmetno je govoriti, a i stajling Danijele Dimitrovske gotovo je uvek besprekoran te joj modni znalci ne mogu pronaći grešku.

Antonio Anhel / Ata images

 

Tako se pre nekoliko večeri pojavila na jednom prestoničkom događaju u belom od glave do pete, a o modnom izboru lepe manekenke ne prestaje da se priča.

Dimitrovska je za ovu priliku obukla malu belu haljinu ravnog kroja koja predstavlja uvek nepogrešiv modni izbor.

Stajling Danijele Dimitrovske je pun pogodak

Međutim, glavna „zvezda” ovog stajlinga je oversized beli sako 3/4 rukava, V-izraza sa mašnom koji je fantastično razbio eventualnu monotoniju. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Svoju liniju je dodatno istakla i „izdužila” zahvaljujući trendi sandalama sa platformom, dok je kosu skupila u visoku punđu i ponela decentnu šminku.

Pročitajte Topim se dok je gledam - Danijela Dimitrovska podelila prvu fotografiju bebe, sreća je nikad veća

Tako jednostavan, a tako efektan stajling Danijele Dimitrovske i ovog puta pobrao je samo komplimente, a ono što je posebno dobro jeste to što ga možete iskopirati veoma lako.

Svi komadi pomenutog autfita dostupni su u prodavnicama poput Zare, H&M-a. Šta čekate? Požurite i nabavite svoj sako koji savršeno pristaje uz sve.

Komentari. (0)

Loading