Danijela Dimitrovska

Topim se dok je gledam: Danijela Dimitrovska podelila prvu fotografiju bebe, sreća je nikad veća

Autor:

11.01.2024 21:21

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sestričina Danijele Dimitrovske je preslatka



Danijela Dimitrovska 2023. godinu pamtiće po prelepim stvarima koje su joj se dešavale na svim životnim poljima.

Dobila je novi posao, preselila se u prelepi stan sa sinom, našla novu ljubav, ali ipak godinu je obeležila sestričina Danijele Dimitrovske, Bianka koja je stigla krajem septembra.

Instagram

 

Manekenkina mlađa sestra Ivana rodila je drugo dete, devojčicu koja je nakon dva dečaka upotpunila sreću u celoj porodici Dimitrovski.

Danijela nikada nije krila koliko je vezana za roditelje, a posebno za mlađu sestru te se trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Sestričina Danijele Dimitrovske tetkina je kopija

Ivana je udata za odbojkaškog trenera Ivicu Jevtića i živi u rodnom Požarevcu. Ćerku je rodila 30. septembra prethodne godine, a ima i starijeg sina Relju koji je đak prvak.

Voditeljka jutarnjeg programa obožava da provodi vreme sa sestrićima, a posebno sa preslatkom devojčicom te su oni redovni gosti u njenom novom stanu u srcu prestonice.

Pročitajte Danijela Dimitrovska zablistala u belom, Jevrem ne krije koliko je srećan (foto)

Sada je Danijela podelila fotografiju na kojoj se vidi kako devojčica bezbrižno spava uz opis: "Ja se topim dok je gledam kako bezbrižno spava".

Instagram

 

Mnogi njeni pratioci složni su u jednom, a to je da i ona treba uskoro Matiji da podari sestru ili brata jer je očigledno da joj veoma prija beba u kući.

Da li će se to dogoditi možda baš u godini koja je tek krenula? Ostaje nam da strpljivo sačekamo i vidimo.

Komentari. (0)

Loading