Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska pokazala novu boju kose, bravo za hrabrost!

Autor:

04.12.2023 09:23

Foto:

Foto:

Danijela Dimitrovska ofarbala prirodnu boju kose, evo kako sada manekenka izgleda



Danijeli Dimitrovskoj 2023. godina čini se donela je samo lepe stvari. S obzirom na to da je u prethodnoj godini stavila tačku na decenijski brak sa Ognjenom Amidžićem, nekadašnja manekenka promenila je život iz korena.

Preselila se sa sinom u novi stan, pronašla novu ljubav, novi posao, a pre dva dana  Danijela Dimitrovska ofarbala se u svetlije tonove i načinila presedan u životu.

Ata Images

 

Ne postoji osoba koja nije prokomentarisala da top model izgleda bolje nego ikad, a kako i ne bi kada joj u životu sve polazi od ruke. 

Nedavno je sinu jedincu Matiji proslavila jubilarni deseti rođendan, da bi se zatim odlučila na najveću transformaciju što se tiče izgleda.

Danijela Dimitrovska ofarbala je kosu u svetlije tonove

Kako redovno obaveštava o svemu pratioce na društvenim mrežama, tako je bilo i tokom vikenda koji je za nama kada je odlučila da promeni boju kose i uputila se kod frizera koji godinama uživa njeno poverenje.

Danijela Dimitrovska ofarbala se u svetliju nijansu, tačnije prešla je u „klub“ plavuša uz komentar da je želela da vidi da li se one zaista bolje zabavljaju u životu.

Instagram

 

Pročitajte Danijela Dimitrovska nikad nije bila srećnija, vreme je da svi znaju... (foto)

Ipak, manekenkina transformacija naišla je na oprečne komentare, dok su mnogi komplimentirali novom izgledu, bilo je i onih koji tvrde da joj bolje stoji prirodna nijansa i da sa plavom bojom izgleda dosta starije.

Bilo kako bilo, promene su uvek delotvorne i dobro dođu, a Danijelina nova boja kose sigurno će podstaći još dama da požele ovakvu transformaciju.

 

Komentari. (0)

Loading