Ognjen Amidžić

Hvala ti što si se rodio... Ognjen Amidžić nikada nije bio srećniji, čestitamo!

Autor:

29.11.2023 12:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Ognjena Amidžića danas proslavlja jubilarni 10. rođendan



Ognjen Amidžić uskoro će, po treći put, izgovoriti sudbonosno „da“ izabranici Mini Naumović, koja je u blagoslovenom stanju.

Ipak, 29. novembar u životu popularnog voditelja je najposebniji datum u godini jer se tada rodio Matija, sin Ognjena Amidžića i njegove bivše supruge Danijele Dimitrovske.

Ata Images

 

Amidžićev naslednik danas proslavlja jubilarni deseti rođendan, a ponosni tata ne krije koliko je srećan što je Matija izrastao u pametnog, zdravog i vaspitanog dečaka.

U sinoćnoj emisiji, kada je prošla ponoć, voditelj se obratio Matiji emotivnim rečima, posle čega je dobio gromoglasan aplauz u studiju:

Ata Images

 

Sin Ognjena Amidžića već je veliki i ozbiljan momak

- Ja ću Matiji mom da čestitam rođendan, prošla je ponoć... Matija, legendo, da ti kažem nešto, da si živ i zdrav, hvala ti što si se rodio - kazao je voditelj.

- Želim ti sve što želim sebi, pa puta pet! Samo da si mi živ i zdrav, i da si srećan - dodao je on, dok su se gosti oduševljeno priključili čestitkama.

Instagram

 

Pročitajte Dok Ognjen čeka prinovu Danijela priznaje - Dušu sam isplakala...

Sin Ognjena Amidžića je posle razvoda roditelja ostao da živi sa mamom, dok su starateljstvo podelili ravnopravno, te je i voditelj stoprocentno uključen u Matijin život. 

Svaki slobodan trenutak otac i sin trude se da provedu zajedno, a mali Amidžić je presrećan što će uskoro dobiti brata ili sestru.

I mi se priključujemo čestitkama povodom Matijinog divnog dana, živeo!

Komentari. (0)

Loading