Anastasija i Nemanja

Kakav povod za slavlje: Anastasija i Nemanja na sedmom nebu

Autor:

16.11.2023 10:29

Foto:

Foto:

U domu Anastasije i Nemanje Gudelja danas se slavi, ovo je povod



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj srećniji su nego ikad. U avgustu ove godine zakleli su se na večnu ljubav u manastiru Rajinovac kod Grocke, a svečanom činu prisustvovali su samo najbliži, i od tada razlozi za slavlje se samo nižu.

Bračni par danas ponovo slavi, a povod je rođendan Nemanje Gudelja. Tim povodom njegova supruga se oglasila na Instagramu gde je objavila set njihovih fotografija uz emotivan opis.

„Srećan rođendan ljubavi moja. Voli te tvoja žena zauvek i najviše“, napisala je Anastasija nakon čega je usledilo mnoštvo čestitki.

Pročitajte Sve se promenilo posle udaje - Na Anastasijin novi izgled niko nije bio spreman

Srećni par se ne odvaja i uživa u zajedničkim trenucima, a na društvenim mrežama oboje često dele zajedničke fotografije. 

Nema sumnje da su pevačica i fudbaler zaljubljeni do ušiju, što je jasno i njihovim pratiocima koji iz dana u dan iščekuju nove slike poznatog para. 

Instagram

 

Inače, Anastasija i Nemanja važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni, a poznato je da fudbaler svoju izabranicu često ume da obraduje romantičnim gestovima.

Takođe, njih dvoje su zajedno prebrodili i verovatno najteži momenat do sada, gubitak bebe koji ih je još više zbližio, pa se nadamo da će ubuduće biti samo povoda za slavlje, baš kao što je danas to rođendan Nemanje Gudelja.

Komentari. (0)

Loading