Marija Šerifović

Marija Šerifović slavi 39. rođendan, za široki osmeh kriva je ona (foto)

Autor:

14.11.2023 17:00

Foto:

Foto:

Rođendan Marije Šerifović proslavlja se u porodičnom domu sa najbližima



Danas je divan dan, danas je rođendan Marije Šerifović, 39. po redu. 

Naša jedina pobednica na "Evroviziji" u krugu najužih prijatelja proslavlja divan dan, a čestitke na njenu adresu stižu od ponoći.

Instagram

 

U porodičnom domu Šerifovićeva će danas okupiti najbliže prijatelje kako bi zajedno sa njima proslavila poslednji rođendan koji joj počinje cifrom tri.

Na Instagramu je podelila fotografije pre nego što je oduvala svećice sa omiljene čokoladne torte, za koju pretpostavljamo da je delo njene mame Verice koja je poznata kao odlična kuvarica.

Marija nije skidala osmeh sa lica jer je i ovog puta majka uspela da je oduševi rođendanskom poslasticom.

Rođendan Marije Šerifović proslavlja se u krugu najbližih

- Ne znam šta bih rekla osim... Bogiću hvala ti na jednom lepom, vrednom i čestitom životu! I znam da me najbolje i najlepše tek čeka - napisala je pevačica i u nastavku se zahvalila brojnim fanovima koji joj od sinoć šalju lepe želje.

 

 

Rođendan Marije Šerifović biće proslavljen onako kako ona to najviše voli, u krugu najmilijih bez velike pompe i nekih gala proslava.

Pročitajte Marija Šerifović odškrinula vrata svog stana, slika ovog muškarca zauzima posebno mesto (foto)

Ono što su mnogi primetili na rođendanskim fotografijama muzičke zvezde jeste da ona blista. Široki osmeh nije skidala sa lica, a i zašto bi kada je danas njen divan dan?

Komentari. (0)

Loading