Marija Šerifović

Marija Šerifović odškrinula vrata svog stana, slika ovog muškarca zauzima posebno mesto (foto)

Autor:

24.10.2023 19:06

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Marije Šerifović uređen je sa stilom, a slika ovog muškarca svima je zapala za oko



Marija Šerifović poseduje nekoliko nekretnina, međutim, stan u luksuznom delu Beograda njena je oaza ljubavi i mira.

Moderno dizajnirani dom Marije Šerifović prostire se na 80 kvadrata, a jedna od naših najboljih pevačica je, kako su svojevremeno preneli domaći mediji, za njega izdvojila sumu od 200.000 evra. 

Instagram

 
 
 

Zahvaljujući fotografijama koje povremeno objavi na društvenoj mreži Instagram, uverili smo se da je dom Marije Šerifović skockan do poslednjeg detalja. 

Dom Marije Šerifović moderan je i luksuzan

Dom Šerifovićeve je, sudeći po fotografijama, moderno dizajniran. Krasi ga kvalitetni laminat na podu u sobama, pločice u kuhinji, a zahvaljujući širokim prozorima sve prostorije su tokom dana okupane svetlošću.

Instagram

 

Enterijerom dominira bela boja, dok je skupoceni nameštaj u nešto tamnijim nijansama, čime je postignut vrlo efektan kontrast.

U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura ispred koje je veliki televizor, pa pevačica, kad god joj obaveze to dozvole, uživa u omiljenim serijama i filmovima. 

Pročitajte Majko, budi ponosna - Marija Šerifović blista od sreće, ove vesti smo čekali godinama (foto)

Spavaća soba je definitivno Marin omiljeni kutak u kome se opušta nakon napornih nastupa i putovanja, a u velikom, bračnom krevetu pevačici se često pridruži i kućni ljubimac kojeg Šerifovićeva obožava. 

Instagram

 

Prostrana kuhinja puna je interesantnih detalja, a najviše pažnje privlači poster Robija Vilijamsa u prirodnoj veličini koji je zalepljen na sredini belog zida.

Instagram

 

Instagram

 

Dom Marije Šerifović posebno se dopao njenim pratiocima koji su joj poručili da ima ukusa i da joj uređenje životnog prostora baš ide od ruke. 

Komentari. (0)

Loading