Marija Šerifović

Majko, budi ponosna: Marija Šerifović blista od sreće, ove vesti smo čekali godinama (foto)

Autor:

06.10.2023 12:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Reči Marije Šerifović odzvanjaju, Verica ne krije suze radosniceJedna je od naših najboljih pevačica Marija Šerifović odrasla je u muzičkoj porodici. Njena majka Verica Šerifović poznata je kao interpretator etno muzike, dok su baka i deka život posvetili starogradskoj pesmi.

Od ranog detinjstva Marija je sebe videla na muzičkoj sceni, a tokom godina napravila je karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele. 

Instagram

 

Posle spektakularnih koncerata slavna pevačica rešila je da obraduje svoju publiku novim pesmama koje su danas ugledale svetlost dana. 

Pročitajte Moderan nameštaj i njegova slika na zidu - U ovom luksuznom stanu živi Marija Šerifović (foto)

- Lutke moje, vi moji koji ste uvek tu, Vi moji najverniji! Hvala što ste me čekali skoro deset godina! Sve što umem, znam, želim, svaki komad moje duše slio se u ove pesme.

Dajem ga sad vama na slušanje, i uživanje. Naše novo putovanje danas počinje - bile su prve reči Marije Šerifović po izlasku dugo očekivanog albuma.

Dok je radila na novom albumu majka Verica bila joj je najveća podrška, a reči Marije Šerifović upućene ovoj neverovatnoj ženi duboko su ganule njene pratioce. 

- Verice, majko, raduje se i budi ponosna - emotivno je poručila.

Komentari. (0)

Loading