Marija Šerifović

Moderan nameštaj i njegova slika na zidu: U ovom luksuznom stanu živi Marija Šerifović (foto)

Autor:

18.07.2023 17:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stan Marije Šerifović skockan je do detalja, a slika ovog muškarca svima je zapala za oko



Marija Šerifović poseduje nekoliko nekretnina, međutim, stan u luksuznom delu Beograda njena je oaza ljubavi i mira.

Moderno dizajnirani dom prostire se na 80 kvadrata, a jedna od naših najboljih pevačica je, kako su svojevremeno preneli domaći mediji, za ovaj stan izdvojila sumu od 200.000 evra. 

Instagram

 
 
 

Zahvaljujući tome što je veoma aktivna na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog, ali i poslovnog života uverili smo se da je stan Marije Šerifović skockan do poslednjeg detalja. 

Pročitajte Majčino oko zaplakalo - Marija Šerifović saopštila Verici najlepše vesti, ovo je čekala godinama

Dom Šerifovićeve je, sudeći po fotografijama, moderno dizajniran. Krasi ga kvalitetni laminat na podu u sobama, pločice u kuhinji, a zahvaljujući širokim prozorima sve prostorije su tokom dana okupane svetlošću.

Instagram

 

Enterijerom dominira bela boja, dok je skupoceni nameštaj u nešto tamnijim nijansama, čime je postignut vrlo efektan kontrast.

U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura ispred koje je veliki televizor, pa pevačica, kad god joj obaveze to dozvole, uživa u omiljenim serijama i filmovima. 

Pročitajte Srce je prelomilo - Marija Šerifović odlukom rasplakala javnost

Spavaća soba je definitivno Marin omiljeni kutak u kome se opušta nakon napornih nastupa i putovanja, a u velikom, bračnom krevetu pevačici se česti pridruži i kućni ljubimac kojeg Šerifovićeva obožava. 

Instagram

 

Prostrana kuhinja puna je interesantnih detalja, a najviše pažnje privlači je poster Robija Vilijamsa koji je zalepljen na belom zidu. 

Instagram

 

Prostrana kuhinja puna je interesantnih detalja, a najviše pažnje privlači je poster Robija Vilijamsa u prirodnoj veličini koji je zalepljen na sredini belog zida.

Instagram

 

Stan Marije Šerifović posebno se dopao njenim pratiocima koji su joj poručili da ima ukusa i da joj uređenje životnog prostora ide od ruke. 

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading