Marija i Verica Šerifović

Majčino oko zaplakalo: Marija Šerifović saopštila Verici najlepše vesti, ovo je čekala godinama

Autor:

07.07.2023 21:45

Foto:

Foto:

Odluka Marije Šerifović rasplakala je njenu majku Vericu



Jedna je od naših najboljih pevačica, Marija Šerifović, odrasla je u muzičkoj porodici. Njena majka, Verica Šerifović, poznata je kao interpretator etno muzike, dok su baka i deka život posvetili starogradskoj pesmi.

Instagram

 

Poslednjih meseci pevačica je održala niz spektakularnih koncerata širom zemlje i sveta, a odluka Marije Šerifović da izbaci novi album naterala je Verici suze radosnice na oči.

Pročitajte Srce je prelomilo - Marija Šerifović odlukom rasplakala javnost

- Verica na sve ima komentar, to je opšte poznata stvar! Pa dopada joj se... Naravno, postoje i one na koje je nakon trećeg stiha počela da plače.

Ali, da ne sudim ja. Nadam se da će se isplatiti čekanje od 10 godina - otkriva Marija i dodaje da sa majkom neće ponovo snimiti duet iako to mnogi priželjkuju.

- Nemoguće je prevazići pesmu 'Ti mi uvek trebaš', to je najlepša namenska pesma ikad snimljena, tako da mislim da ne". 

Pročitajte Verica Šerifović posle operacije raka dojke - Marija je teško podnela moju bolest

Osim što je oduševila publiku, odluka Marije Šerifović unela je novu radost u život njene majke koja se više ne bavi pevanjem već uživa u penzionerskim danima. 

- 'Druga strana ploče' bi za nju bila izazov, jer je dobra, stara džezerka, ali Verica je penzionerka. Ako se neko napevao u životu, napevala se moja mati. 

Samim tim, smatram da je sasvim u redu da, onoliko koliko je pažnje, ljubavi, živaca, sredstava i svega ulagala i trošila na mene, da je potpuno logično da ja njoj uzvratim tako što će moći u miru da sadi cveće, pravi kolače i uživa u životu - zaključila je pevačica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Beca

08.07.2023 12:06

Marija ,a obecanje sebi da ces roditi dete,nisi valjda odustala?Steta ne preneti te gene.