Marija Šerifović

Konačno je došao i taj dan: Marija Šerifović podelila prelepe vesti, svi joj čestitaju

Autor:

02.07.2023 14:45

Foto:

Foto:

Sreća Marije Šerifović se ne može opisati rečima



Jedna je od naših najboljih pevačica, Marija Šerifović, odrasla je u muzičkoj porodici. Njena majka, Verica Šerifović, poznata je kao interpretator etno muzike, dok su baka i deka život posvetili starogradskoj pesmi.

Od ranog detinjstva Marija je sebe videla na muzičkoj sceni, a tokom godina napravila je karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele. 

Promo

 

Poslednjih meseci pevačica je održala niz spektakularnih koncerata širom zemlje i sveta, a sreća Marije Šerifović zbog enormnog uspeha i dve decenije duge karijere ne može se opisati rečima.

Pročitajte Konačno uspela - Marija Šerifović nikad mršavija, uzano odelo otkrilo novu liniju

- U ovoj godini proslavljam dve decenije postojanja, jer baš u ovom mesecu 2003 godine počelo je sve sa nastupom na jednom festivalu.

Čast mi je što ću proslaviti sa vama. Hajde da napravimo noć za pamćenje - rekla je muzička zvezda na početku koncerta koji je održala u Minhenu. 

Pročitajte Spremna za najvažniju ulogu u životu - Marija Šerifović progovorila o trudnoći, beba će biti...

Neopisiva sreća Marije Šerifović ima još jedan razlog. Naime, pevačica privodi kraju dugo očekivani studijski album koji će do kraja godine ugledati svetlost dana.

-Ljudi, stigli smo do kraja. Probila sam sve što sam mogla probiti kada je vreme u pitanju. I za to ste vi krivi (smeh). Ljudi, hvala vam i nadam se da nećemo čekati još 7,8 godina a i bliži se novi album. - zaključila je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading