Jovana i Marija

Baš ih briga ko šta priča, njima je lepo: Jovana proslavila rođendan sa Marijom, na snimku je sve jasno (video)

Autor:

13.01.2023 14:50

Foto:

Foto:

Rođendan Jovane Pajić proslavljen je u jednom beogradskom restoranu



Glasine o odnosu Marije Šerifović i Jovane Pajić već duže vreme ne prestaju da intirgiraju javnost. Otkako su Jovana i Aleksandar Cvetković stavili tačku na svoj brak, Marija je bila proglašena za glavnog krivca.

Pročitajte Svi su čekali njegovu reakciju! Sale Tropiko prokomentarisao bliskost Marije Šerifović i bivše supruge

Instagram

 

Obe pevačice su demantovale spekulacije, te su nastavile da provode vreme zajedno, a budući da su nerazdvojne logično je bilo da će i rođendanska slavlja skupa obeležavati. Jovana Pajić sinoć je proslavila 34. rođendan i tim povodom okupila je bliske prijatelje.

Pročitajte Zdravlje Jovane Pajić narušeno, razvod je učinio svoje - Jako teška godina je iza mene

 


Slavlje se odigralo u jednom beogradskom restoranu, a sudeći po snimcima koje su podelili na društvenim mrežama, Jovana i Marija su se divno provele uživajući sa ostalim prijateljima uz hitove narodne muzike. U jednom trenutku Marija se latila mikrofona i dovela atmosferu do usijanja.

Pročitajte Sa dvoje dece živi kao podstanar, muzika joj više nije glavni izvor prihoda - Evo od čega Jovana Pajić zarađuje posle razvoda

 


Jovana je od Marije osim muzičke želje dobila i lepu poruku koja je glasila:


"Sinoć smo dočekali rođendan našeg Pajketa. Želim da ti se sve želje ostvare i da ti ova godina bude bolja od prethodne. A ja - biću tu kad treba ma - šta god da bude! Živa bila!"

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
andjelka

14.01.2023 17:29

Jovana Pajic, je mila, pristojna zena, kosaaa joj je nestvarna. Dalje, nemam prava za komentar.Radujem se g. Serifovic, za nju bi bilo sve bljutavo reci, Marija, svojim pevanjem pokazuje svoj personaliti No 1. Drago mi je za njihovo prijateljstvo.

Angelina iz parisa

17.01.2023 00:16

Ja mogu reci nista lepse od ljubavi ,samo dokle traje.treba provesti lepe dane ,kao daje dozivota puno srece i ljubavi .