Marija Šerifović

Konačno uspela: Marija Šerifović nikad mršavija, uzano odelo otkrilo novu liniju

Autor:

01.06.2023 11:40

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Izgled Marije Šerifović svi komentarišu, nikad bolje nije izgledala



Story magazin sinoć je proslavio 18. rođendan, a tim povodom organizovana je gala proslava u hotelu "Metropol Palace".

Brojne poznate ličnosti prošetale su crvenim tepihom, međutim, izgled Marije Šerifović privukao je nezapamćenu pažnju javnosti. 

Slavna pevačica pojavila se u maslinasto zelenom odelu koje je savršeno uklopila uz crnu klasičnu majicu. Celokupan stajling Marija je zaokružila trendi cipelama, dok je od aksesoara ponela maslinasto zelene naočare. 

Ata Images

 

Posebno je interesantna činjenica da je Šerifovićeva dovela liniju do savršenstva, a nedavno je otkrila i kako joj je to pošlo za rukom. 

– Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje.

Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala – kaže Marija i dodaje da je stres bio presudan faktor za gubitak kilograma:

Pročitajte Spremna za najvažniju ulogu u životu - Marija Šerifović progovorila o trudnoći, beba će biti...

– Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom.

Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek… I tako pet dana – zaključila je.

Ata Images

 

Izgled Marije Šerifović oduševio je i korisnike društvene mreže Instagram koji su pevačici poručili da nikada bolje nije izgledala, te da je dijeta koje se pridržavala zaista dala dobre rezultate. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading