Sara Jovanović

Ovo je ljubav: Sara Jovanović proslavila 30. rođendan, Žiga je tačno u ponoć oduševio (foto)

Autor:

30.10.2023 08:49

Foto:

Foto:

Sara Jovanović rođendan je proslavila na spektakularan način



Sara Jovanović rođendan je proslavila juče, i to ni manje ni više nego jubilarni 30. 

Mlada pevačica veče uoči divnog dana imala je zakazan nastup, pa ju je tako dugogodišnji emotivni partner Žiga Sotlar iznenadio već u ponoć na nesvakidašnji način.

Instagram

 

Uz svoje igrače Sarin dečko otpevao joj je rođendansku pesmu, i sve dokumentovao video-zapisom koji je ubrzo osvanuo na društvenim mrežama.

Koliko je srećna, pevačica nije mogla da sakrije pa su suze radosnice ispunile njene oči jer su sitnice one kojima je Žiga iznova osvaja.

Sara Jovanović rođendan je proslavila u krugu najbližih prijatelja

Za nedelju uveče bila je zakazana rođendanska proslava samo za najuži krug Sarinih prijatelja i članova porodice, a trajala je do ranih jutarnjih časova.

Mlada muzička zvezda se odlučila za veoma provokativan stajling. Naime, Jovanovićeva je blistala u vatrenocrvenoj haljini, koja je imala duboki dekolte i veliki šlic sa strane, koji umalo nije otkrio više nego što treba.

Instagram

 

Pročitajte Više nije mogla da sakrije sreću - Sara Jo lije suze radosnice, dečko je ljubi, čestitamo

Ipak, nije samo slavljeničin autfit bio komentarisan. I njen izabranik se potrudio da se uklopi uz nju, te je tako poneo crnu košulju sa zanimljivim natpisom, pretpostavljate, crvene boje.

„Ona je moj mali crveni detalj”, pisalo je na Žiginoj košulji.

Instagram

 

Sara Jovanović rođendan je slavila do sitnih sati, a koliko je slavljenica bila srećna, govori podatak da celo veče nije sela, već je zabavljala sve goste.

Plesalo se bez prestanka, da bi rođendasku proslavu upotpunila i torta na sprat, koja je takođe bila crvena, pa je sve bilo u znaku crvene boje na radost i sreću.

Komentari. (0)

Loading