Selin Dion

Veliki povratak Selin Dion, slikala se za naslovnicu Voga, bolest ju je baš promenila

Autor:

27.04.2024 09:26

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Selin Dion Vog obožava, a to je ovim potezom i dokazala



Selin Dion Vog, prestižni francuski magazin, oduvek obožava pa je baš zato poželela da njen povratak bude u velikom stilu, na njihovoj naslovnici.

Svetski poznata pevačica godinama unazad pati od sindroma ukočene osobe, o čemu je neretko i govorila. 

Emma McIntyre/Getty Images

 

To je bio slučaj i ovog puta kada je krasila naslovnu stranu omiljenog časopisa. Izgledala je veoma glamurozno i sve oduševila na raskošnom snimanju za magazin dok je pozirala u toplesu u prevelikoj beloj košulji i šortsevima.

Da joj je dijagnostikovana retka neurološka bolest pevačica je otkrila 2022. godine priznajući da je "prihvata dan po dan" i da "uči da živi s tim".

Selin Dion Vog - naslovna strana pokrenula emocije

Objašnjavajući kako se nosi sa stanjem, rekla je: "Pet dana u nedelji se podvrgavam atletskoj, fizikalnoj i vokalnoj terapiji. Moram da naučim da živim sa tim sada i da prestanem da se preispitujem."

"Na početku bih se zapitala zašto ja. Kako se to dogodilo? Šta sam uradila? Je li ovo moja krivica? Život ti ne daje odgovore. Samo to treba živeti!"

Nažalost, trenutno ne postoji lek za taj sindrom, ali postoje koraci koji se mogu preduzeti da bi se usporili simptomi, nešto na čemu Selin radi.

Pročitajte Selin Dion posle duže vremena na javnom događaju, bolest postala vidljiva na fotografijama

Zato su se mnogi iznenadili kada su upravo legendarnu pevačicu videli na novoj naslovnici, a ono što je dodatno iznenađujuće, ali pozitivno jesu prateći snimci za pomenuti magazin.

Na njima Selin (56) izgleda prelepo i predivno, pogotovo u roze predimenzioniranoj pliš haljini sa rukavima koja je ličila na perjanu jaknu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ideservecouture

Na drugim fotografijama je blistala u šik smeđoj haljini i prevelikom kaputu, pre nego što se presvukla u belu strukturiranu haljinu i prozirne hulahopke, kao i toples izdanje sa belom glomaznom jaknom.

Komentari. (0)

Loading