Selin Dion

Nakon teške dijagnoze Selin Dion konačno u javnosti, bolest joj je promenila izgled (foto)

Autor:

02.11.2023 12:16

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Nakon teške dijagnoze konačno u javnosti, izgled Selin Dion je sve zabrinuo



Nakon što joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe (SPS), pevačica izvanrednih vokalnih sposobnosti Selin Dion bila je prinuđena da otkaže sve nastupe kako bi se u potpunosti posvetila oporavku. 

Iako se mesecima nije pojavljivala u javnosti, sada je napravila presedan, a izgled Selin Dion privukao je veliku pažnju javnosti.

Instagram

 

Naime, ona se pojavila na jednoj utakmici u Las Vegasu gde je bodrila hokejaški tim "Montreal Canadiens" koji je igrao protiv "Vegas Golden Knightsa".

Pročitajte Bolest je uznapredovala... Porodica Selin Dion slomljena - Ne možemo da nađemo nešto što deluje

Nakon utakmice je u svlačionici kratko popričala sa igračima, a sudeći prema fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, pevačica je bila dobro raspoložena.

Ipak, izgled Selin Dion zabrinuo je njene fanove koji smatraju da nije ni bleda senka od one žene, te da je njena bolest uzela maha.

Podsećanja radi, sindrom ukočene osobe je neurološki poremećaj koji se uglavnom javlja u dobi između 20 i 50 godina od kojeg češće obolevaju žene nego muškaraci.

Ovu bolest karakteriše ukočenost mišića u telu i povećana osetljivost na buku, dodir i emocionalni stres. To izaziva grčeve mišića, što je pevačicin PR tim u jednom obaveštenju objasnio.

Pročitajte Bolest nema milosti, neverica - Selin Dion otkazala sve koncerte, obratila se fanovima pretužnim rečima

-Selin u poslednje vreme pati od mišićnih kontrakcija, zbog kojih ne može normalno i sigurno da se kreće po sceni. Budući da je u rukama stručnjaka, verujemo da će se uskoro oporaviti i vratiti koncertima - pisalo je.

Komentari. (0)

Loading