Selin Dion

Potresno: Pop divi dijagnostikovana retka bolest, potpuno skrhana obratila se fanovima, njene reči kidaju dušu

Autor:

08.12.2022 17:00

Foto:

Foto:

Pop diva moćnog vokala Selin Dion, već izvesno vreme ne nastupa, a otkazivanje koncerata počele su da prate brojne spekulacije o njenom lošem zdravstvenom stanju. Sada više nema sumnje, pevačici je dijagnostikovana retka bolest



Naime, bolest Selin Dion pogađa jednu od milion osoba. Radi se o sindromu ukočene osobe, koji se najčešće javlja između 30. i 50. godine života. Ova bolest pogađa centralni nervni sistem, naročito mozak i kičmenu moždinu, a pacijenti mogu da postanu invalidi. Simptomi su izuzetna krutost, jaki bolovi i hronična anksioznost. Mišićni grčevi mogu da budu toliko jaki da se od njih iščaše zglobovi ili čak polome kosti.

Pročitajte: Nepokretna - Selin Dion se oseća loše

Getty Images

 

Selin se obratila svojim obožavaocima putem „Instagrama“ gde je u emotivnoj video-poruci detaljno objasnila od čega boluje.

"O ovoj bolesti se još ne zna dovoljno, ali nam je sad makar poznato otkud ovi grčevi koji se kod mene javljaju", rekla je Selin i dodala:

Pročitajte: Neobična i vesela starica - Selin Dion emotivnom porukom čestitala mami 92. rođendan (foto)

 

 

"Nažalost, ovi grčevi utiču na svaki aspekt mog života. Nekad mi je teško da hodam, od njih ne mogu da koristim ni svoje glasne žice kao nekad".

Iako se radi o veoma podmukloj bolesti, Selin Dion se ne predaje, već neumorno radi sa lekarima i sportskim trenerima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading