Lepa Brena

Svi se mole za Lepu Brenu: Opaka bolest uzela je maha, lek ne postoji...

Autor:

19.04.2023 21:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bolest Lepe Brene rastužila je njene fanove



Otkako je kročila na javnu scenu Lepa Brena osvojila je srca mnogobrojne publike koja se godinama uz njene hitove radovala, veselila, tugovala..

Poznata kao žena koja je hrabro koračala kroz život i hvatala se u koštac sa velikim problemima, pevačica nije ni slutila da će zbog zdravstvenih problema biti prinuđena da promeni život iz korena.

Pročitajte: Zdravlje Lepe Brene zabrinulo javnost - Pevačica uslikana kako ulazi u bolnicu, evo u kakvom se stanju nalazi

Andreja Damnjanović

 

Naime, kada joj je pre dvanaest godina otkrivena cista na jajniku Brena je bila operisana po hitnom postupku, ali ni tu nije kraj njenim mukama.

– Godine 2010. imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Doktor Saša Ljubić rekao mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse da dobijem rak dojke.

Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam operisana – otkrila je tada Lepa Brena.

Pročitajte: Zagreb na nogama, Brena u suzama - Emotivan govor sve rasplakao, ovo nijedna naša zvezda nije doživela (video)

Da nesreća nikada ne dolazi sama potvrdili su i novi zdravstveni problemi sa kojima se pevačica suočila. Prema pisanju domaćih medija, Brena se godinama bori i sa reumatoidnim artritisom, hroničnim oboljenjem koje pre svega zahvata zglobove ali ne retko i unutrašnje organe, nervni sistem i kožu. A da je bolest Lepe Brene uzela maha može se zaključiti i po rukama folk dive.

Pročitajte: Presekla - Brena donela odluku koja će Viktoru promeniti život, njemu se nikako neće svideti

Ata Images

 

Reumatoidni artritis je zapaljensko oboljenje koje napada zglobove, a mnogo je češći kod žena, nego kod muškaraca.

Nažalost, za bolest Lepe Brene lek još uvek ne postoji, a uzroci njenog nastanka su brojni, od naslednog faktora, do toga da su krivci za nju virusi i bakterije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading