Slobodan Živojinović

Mediji bruje: Bobino zdravlje ozbiljno narušeno, evo šta kažu lekari

Autor:

02.02.2023 11:10

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Zdravlje Bobe Živojinovića već nekoliko meseci glavna je tema u medijima, dok se nagađa da muku vodi sa viškom kilograma muž Lepe Brene končano je odlučio da kaže šta je u pitanjuSlobodan Boba Živojinović već mesecima unazad o sebi može da pročita svakakve tekstove na temu svoj zdravstevnog stanja. Lepa Brena, navodno, je veoma zabrinut za zdravlje svog supruga. Razlog za to je Bobina sve prekomernija telesna težina koja u skladu sa činjenicom da bivši teniser previše radi na širenju porodične imperije može da prouzrokuje opasne probleme za njegov organizam. 

Pročitajte Lepa Brena i Boba Živojinović potrošili pola miliona evra za 77 dana odmora?

Boško Karanović

 

Ipak, da zdravlje Bobe Živojinovića nije narušeno otkrio je teniser lično.

- Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po dvedeset sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro, rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim - rekao je kroz osmeh Boba za Story, dok je Brena dodala: 

Pročitajte Provereno - Uz ovaj plan ishrane za dve nedelje smršaćete 10 kilograma

ATA Images

 

- Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da delim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto - ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše taj problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo da to reši, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostavrio sve što je naumio. Nadam se da će i ovo. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dragana N

03.02.2023 18:29

Kako je ovo bio zgodan i lep covek kada je bio mlad. Dakle, zaista, "nema veće bruke od starosti" (Njegoš)!