Brena i Boba

Odbili Bekamove i Dženifer Lopez: Oko Brenine i Bobine vile u Majamiju otimaju se poznati, čista raskoš

Autor:

13.10.2023 12:00

Foto:

Foto:

Brenina i Bobina vila u Majamiju je impozantnaLepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a tokom dugih i plodonosnih karijera stekli su dosta i novac pametno investirali.

Poznati par najviše je ulagao u nekretnine koje ima širom sveta, a jedna od najraskošnijih je Brenina i Bobina vila u Majamiju.

Instagram

 

Pre nešto više od deset godina oni su pazarili impozantnu nekretninu u Majamiju koja je centar porodičnih okupljanja.

Nedavno se pojavila informacija da se ova vila prodaje za 16,9 miliona evra, a da su ranije Brena i Boba odbili da je prodaju bračnom paru Bekam kao i Dženifer Lopez.

Pročitajte Mladi i puni snova - Nikad viđena fotografija Lepe Brene i Olivera Mandića

Kada su „Njujork tajms” i drugi mediji pisali da je vila na prodaju, agencija koja se bavile time dala je i opis vile. Rekli su da se prostire na više od 550 kvadratnih metara, da ima šest spavaćih soba i 6,5 kupatila, kao i da je veoma moderno dizajnirana, piše Stil.rs.

Vrednost Brenine i Bobine vile s velikim dvorištem i bazenom, prema pretpostavkama, procenjuje se na 17 miliona dolara.

Lepa Brena u velelepnom domu često uživa sa porodicom, a na fotografijama koje podele na društvenim mrežama videli smo mali deo luksuza. Vila se nalazi na samoj obali, a sa prostrane terase pruža se pogled na more.

Pročitajte Imali bi 18 miliona dolara više - Zašto je Brena odbila da pomogne Novaku

Kuhinja je prostrana u svetlim tonovima sa nekim crnim detaljem koji je odličan kontrast.

Živojinovići ovde često okupljaju svoje prijatelje, među kojima su Marko Jarić i Haris Džinović.

Brenina i Bobina vila smeštena je na veoma elitnoj lokaciji, a komšije su im Ivana Berendika, bivša članica grupe „Models” i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije „Gugl”. Proslavljeni košarkaš Marko Jarić, njihov prijatelj, takođe je u komšiluku.

 

Komentari. (0)

Loading