Vlade i Ana

Ne, to nije hotel: Vila Ane i Vlada Divca jedna je od najluksuznijih u Beogradu (foto)

Autor:

13.09.2023 14:00

Foto: Luštica Bay

Foto: Luštica Bay

Dom Vlada i Ane Divac je raskošan, ostaviće vas bez dahaLegendarni košarkaš Vlade Divac sa svojom suprugom Snežanom Anom Divac vlasnik je dve nekretnine. Jedna je u Beogradu, a druga u Americi gde provode najviše vremena.

Porodični dom Vlada i Ane Divac je velelepna zgrada, pa vam se na prvi pogled vrlo lako može učiniti da je u pitanju hotel.

U ovo luksuzno zdanje zavirili smo zahvaljujući društvenim mrežama, budući da je Ana veoma aktivna na Instagramu, gde često deli prelepe fotografije.

Pročitajte Vlade i Ana pretrnuli od straha - Luka Divac hitno hospitalizovan, slika iz bolnice obišla svet (foto)

U domu Vlada i Ane Divac svaki komad nameštaja pažljivo je biran, a enterijerom preovlađuju crna i bela boja. Umetničke slike i dekorativne lampe daju posebnu draž ovom prostoru, a poseban šmek daju crno-bele pločice.

Ograda od kovanog gvožđa nalazi se u hodniku, gde supruga košarkaškog asa voli da se slika, ali velelepno zdanje poput ovog ima više instagramičnih kutaka.

Naime, Snežana je napravila čarobne fotografije u dnevnoj sobi gde smo u odrazu ogledala primetili klavir.

U domu Vlada i Ane Divac nalaze se masivni komadi nameštaja modernog dizajna.

Pročitajte Dom po meri sportista - Ovde žive Ivana i Marko Vuleta (foto)

Prostrani dnevni boravak gde su smeštena dva dvoseda teget i žute boje povezan je sa trpezarijom koja je ujedno i omiljena prostorija petočlane porodice koja kad god to obaveze dozvoljavaju rado boravi u punom sastavu.

Jedan deo vile zauzima biblioteka, a Ana je jednom prilikom otkrila da najviše uživa u pogledu na sliku u zlatnom ramu.

‒ Volim kad otvorim vrata mog beogradskog doma i vidim nju. Ona sve čini stvarnijim i uverljivijim u mom životu. Verujem u dobrotu, ljubav, saosećanje, radost, čuda.

Komentari. (2)

Loading
Цвркут птице

14.09.2023 09:47

Све у реду Владе, јесам Партизановац, ал могао си из витезшког пошотвања према спортским ривалима из суседства да на онај улазни под са црно белим плочицама додаш негде при крају ходника и два реда црвени белих плочица - а тако би се добио и леп контраст. Изгубио си вагжну симболику из вида!