Haris i Melina

Bazen na krovu, muzički studio... Vila Harisa i Meline Džinović ima i jednu posebnu prostoriju

Autor:

30.10.2023 17:00

Foto: Privatna Arhiva

Foto: Privatna Arhiva

Vila Harisa Džinovića oduzima dah



Duga i plodonosna karijera Harisa Džinovića omogućila mu je život na visokoj nozi. Pevač je porodici obezbedio luksuz o kome su mogli da sanjaju, pa ni vila Harisa Džinovića nije ništa manje lepa od imanja svetskih zvezda.

Ata Images

 

Svaki detalj pažljivo je biran, a prema pisanju medija Džinović je menjao nacrte u više navrata, te je produžavao radove u svom domu kako bi sve bilo besprekorno, a u luksuznu nekretninu uložio je dva miliona evra.

Pročitajte Prelep dupleks, dvorište oduzima dah - Ovde žive Nikola Rokvić i Bojana Barović sa decom

„Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem.

Kažem im: ‘Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši’. To su normalne promene tokom gradnje, ne razumem zašto bih zbog toga bio težak.

- Ja to plaća i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih - ispričao je Haris jednom prilikom.

Pročitajte Inspirisano "Boljim životom" - Zavirite u stan Cece Bojković

U vilu Harisa Džinovića imali smo prilike da zavirimo na Instagram-profilu njegove ćerke Đine, koja je veoma aktivna na pomenutoj društvenoj mreži, pa pratioci redovno uživaju u prelepim kadrovima.

Prema pisanju medija, vila Harisa Džinovića i njegove supruge Meline na krovu ima bazen, kao i vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće nalazi se muzički studio.

Komentari. (0)

Loading