Porodica Rokvić

Prelep dupleks, dvorište oduzima dah: Ovde žive Nikola Rokvić i Bojana Barović sa decom

Autor:

26.10.2023 14:54

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Dom Nikole Rokvića i Bojane Barović uređen je sa stilom



Čini se da jedan od najlepših i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni Nikola Rokvić i Bojana Barović imaju podjednako idiličan dom.

Uprkos činjenici da se dom Nikole Rokvića i Bojane Barović nalazi u prestonici, oni su uspeli da od njega naprave pravu zelenu oazu.

Instagram

 

Njihov dupleks smešten je u novobeogradskim blokovima u novim, moderno dizajniranim zgradama, pa su sa stanom u prizemlju dobili i prostrano dvorište.

Pročitajte Nikola Rokvić i Bojana Barović krstili najmlađu ćerku - Angelina je kao med, čestitamo (foto)

Veliko dvorište prepuno je zelenila, a u njemu se nalazi udobna garnitura, stolica za sunčanje, čak i kućica u kojoj se igraju njihova deca. 

Instagram

 

U vreme praznika dom Nikole Rokvića i Bojane Barović dobije poseban sjaj kada sve zablista od bajkovite dekoracije kada se porodica okupi i uživa pored raskošne jelke.

Instagram

 

Upravo u ovo doba godine Bojana pokazuje svoje kulinarsko umeće kada sprema brojne đakonije u kojima uživa cela porodica.

Instagram

 

Podsetimo, krajem januara porodica Rokvić postala je brojnija za jednog člana.

Bojana se porodila u jednoj prestoničkoj klinici kada je na svet donela ćerkicu Angelinu. Stariji brat Simeon i sestra Leona beskrajno su se obradovali što sada imaju novo društvo za igru.

 

Komentari. (0)

Loading