Porodica Rokvić

Tako to rade Rokvići: Bojana sa decom pokazala kako se farbaju jaja, mališanima je omiljeni trik... (video)

Autor:

14.04.2023 21:45

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Porodica Rokvić Uskrs dočekuje u lepom raspoloženju, mališani su zajedno sa Bojanom i Nikolom ofarbali jajaPorodice širom naše zemlje danas su na okupu i sa nestrpljenjem iščekuju najveći hrišćanski praznik koji predstoji, a ništa nije drugačije ni u domovima poznatih.

Farbanju uskršnjih jaja najviše se raduju deca, pa je situacija takva i kod porodice Rokvić. Nikola i Bojana odlučili su se za klasičnu metodu bojenja jaja, te su se zajedno sa sinom i ćerkom bacili na posao.

Pročitajte Porodica Rokvić - Jutra u njihovom domu počinju na nesvakidašnji način (foto)

Instagram

 

U domu Rokvića čitav dan protekao je u lepom raspoloženju, dok je mama svojim naslednicima pokazivala kako da najbolje ofarbaju jaja.

Pročitajte Sa bebom u naručju - Ovako Bojana izgleda dan posle porođaja, a tek kad vidite ćerkicu (foto)

Instagram

 

Kada su dobili željene boje, Bojana i Nikola sa Simeonom i Leonom prešli su u dvorište gde je počeo najzanimljiviji deo za mališane – lepljenje sličica.

Pročitajte Slavica u suzama, porodica Rokvić objavila divne vesti, Nikola presrećan - Živeli!

Instagram

 

Leona i Simeon uživali su u celodnevnoj zanimaciji, a na snimku koji je Nikolina supruga podelila videli smo koliko su se njihovi najmlađi radovali svakom koraku farbanja jaja.

Pročitajte Novi put do crkve - Nikola Rokvić odlikovan Ordenom Novomučenika bihaćko-petrovačkih

 

 

Inače, porodica Rokvić veoma je pobožna, te se svaki praznik u njihovom domu proslavlja sa velikom radošću, a nedavno su i pomogli obnovu crkve u rodnom mestu Marinka Rokvića u Bosni i Hercegovini.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading