Dragica Radosavljević

Ništa bez unuke: Cakana sa porodicom ovako provodi Veliki petak (foto)

Autor:

14.04.2023 16:45

Foto:

Foto:

Cakana Uskrs obeležava u krugu porodice, a evo kako provode Veliki petak



Pevačica Dragica Radosavljević Cakana jedan od najvećih hrišćanskih praznika koji se bliži, provešće u krugu porodice, a tada voli da ode i u crkvu. 

- Za Uskrs smo uvek tu, uvek dolazim, kad god mogu. Zvona ovog Hrama se čuju u mom stanu. Volim da dođem u crkvu, prijatelji mi pevaju u crkvenom horu – otkrila je Cakana.

Pročitajte Dragica Radosavljević Cakana - Drugo venčanje za srebrni jubilej

Boško Karanović

 

- S obzirom da je Veliki petak, postimo. Nebojša i ja postimo sredom i petkom, nekada postim ceo Vaskršnji post, nekad ne.

Nekad se pređem, pa popijem kafu s mlekom. Mene post ubije načisto, s obzirom da sam mršava, pa budem kao sveća – rekla je Cakana u emisiji „Premijera“ i otkrila da joj unuka pomaže u farbanju jaja.

Pročitajte Za lepotu je najvažniji osmeh - Dragica Radosavljević Cakana o estetskim operacijama

Boško Karanović

 

- Unuka mi u tome pomaže, ona je kreativna. Ja sam se dosta izveštila, pa radim i voskom. Tako da mi bude nekoliko dana pred Uskrs, prava igrarija, pa mi lepo prođe nekoliko dana.

Unuka uzme kuglu od jelke, pa je isitni, pa oblepi i napravi da bude zanimljivo. Ja crvena jaja ofarbam za naše kuće i ono što je bitno, napravim dovoljnu količinu jaja...

Ja imam klavir u kući, dve unuke i unuk sviraju. Dunja odlično peva, Mirka je talentovanija, ona ide u školu gitare. Dunja je završila solo pevanje, moja ćerka violinu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading