Vežite se, polećemo: Porodica Rokvić u avanturi

Autor:

27.10.2021 15:40

Foto:

Foto:

Porodica Rokvić jedna je od najskladnijih na domaćoj sceni, a svakom novom fotkom koja osvane na društvenim mrežama ova tvrdnja dobija potvrdu.



Nikola Rokvić i Bojana Barović svaki trenutak svog slobodnog vremena koriste kako bi uživali u zajedničkom vremenu sa svojim naslednicima. Popularni par vrlo često na svojim Instagram profilima objavljuje interesantne fotke koje su proizvod porodičnih avantura, a njihovi osmesi govore koliko zapravo uživaju u porodičnom druženju.

Ovog puta, putem svog Instagrama oglasila se Bojana, koja je sa obožavaocima podelila interesantnu fotku, ni manje ni više, iz aviona. No, avion je bio bezbedno prizemljen, a porodica je pozirala u kabini. Na osnovu komponenata na instrument tabli možemo zaključiti da je u pitanju stariji model aviona, no to porodici Rokvić nije smetalo da uživa u ovom interesantnom i svakako nesvakidašnjem iskustvu.

Pročitajte i Nije izdržao: Nikola Rokvić oboren s nogu

Instagram screenshot

 

- Jednog dana ćemo poletiti - napisala je Bojana u opisu pomenute fotke.

U jednoj od ranijih objava Bojane Barović takođe smo mogli da vidimo da svi u porodici gaje strast prema letenju, te avionima, zbog čega su Rokvići česti gosti jednog omanjeg aerodroma. Na pomenutoj objavi možemo videti Nikolu kako pilotira dok u krilu drži ćerkicu, a u opisu dok videa Bojana je konstatovala da je detinjstvo njihovih naslednika dosta zanimljivije od onog koje su imali ona i Nikola.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading