Seka Aleksić

Ovde su Seka i Veljko svili porodično gnezdo, luksuz od 450 kvadrata, bazen, sauna, teretana

Autor:

01.02.2024 16:14

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Dom Seke Aleksić nalazi se daleko od Beograda, pevačica je stvorila pravi mali raj



Seka Aleksić i Veljko Piljikić ovih dana našli su se na meti zluradih komentara kada su počele da kruže glasine kako je pevačicu suprug prevario sa dadiljom.

Ona se odmah oglasila i demantovala neistine, a kako izgleda dom Seke Aleksić i Veljka Piljikića koji su godinama gradili i stvorili pravu oazu i raj za mališane?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Seka i Veljko uživaju u ljubavi već više od decenije, a kada su razmišljali o porodičnom domu, jednoglasno su doneli odluku da žive daleko od gradske vreve.

Porodično gnezdo svili su u mirnijem delu Stare Pazove, a po pisanju medija, prostire na oko 450 kvadrata i neki ga nazivaju i dvorcem.

Dom Seke Aleksić je uređen po ugledu na holivudske vile

Piljikići su veoma luksuzno opremili svoju vilu iz snova, te se u dvorištu nalaze bazen, tuš, džakuzi, bašta sa egzotičnim voćem, kao i kokošinjac koji je pevačica jednom prilikom dobila od Veljka za rođendan.

 

 

U prizemlju vile su dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i kupatilo, dok su na spratu dve prostrane sobe, kao i veliki garderober Seke Aleksić, u kom, kao i kod svake velike zvezde, ima dosta „krpica”.

Pročitajte Svi bruje da ju je muž prevario sa dadiljom, Seka Aleksić se oglasila, od njenih reči svi su zanemeli

- Rado uživam i na drugom spratu gde je moja radna soba. Pažljivo sam je opremala, izabrala sam radni sto i prelepu crno-belu ugaonu garnituru koju sam naručila u Ikei.

 

 

U njoj sam uglavnom predveče, kad se dopisujem sa fanovima – rekla je Seka svojevemeno za naš magazin.

Iako je dom Seke Aleksić prostran, muzička zvezda najviše voli da provodi vreme sa suprugom u dva dela kuće.

 

 

- Veliki deo vremena provodim sa Veljkom u prostranom dnevnom boravku, ali nam je, ipak, najdraža spavaća soba sa okruglim krevetom. Tu se osamimo i uz nežnosti planiramo budućnost - otkrila je Seka.

Na plafonima vile nalaze se ogromni lusteri, a gledajući Sekine objave na društvenim mrežama, stiče se utisak da se pevačici sviđa drveni nameštaj.

Aleksićeva dosta pažnje posvećuje religiji i na zidovima ima okačene ikone, a ne krije i da joj je svetac pomogao da ispuni najveću životnu želju. 

 

 

Komentari. (0)

Loading