Seka Aleksić

Ako bi se birala najlepša novogodišnja dekoracija doma, Seka Aleksić bi bila pobednica (foto)

Autor:

21.12.2023 12:32

Foto:

Foto:

Dom Seke Aleksić konačno odiše novogodišnjom atmosferom



Seka Aleksić jedna je od javnih ličnosti koja uvek zada domaći zadatak kad je reč o prazničnoj dekoraciji, bilo da se radi o Novoj godini, Ukrsu ili rođendanskim proslavama.

Zato i ne čudi što je dom Seke Aleksić i ove godine pred predstojeće novogodišnje i božićne praznike božanstveno okićen.

Boško Karanović

 

Pevačica sa suprugom Veljkom Piljikićem ispunjava sve želje sinova Jakova i Jovana koji iako mogu da imaju sve što požele, rastu u skromne i dobre dečake.

Ipak, kao i sva deca, Sekini sinovi obožavaju novogodišnju dekoraciju pa nije ni čudo što se ona potrudi svake godine da nadmaši sebe i oduševi mališane.

Dom Seke Aleksić poslužiće mnogim damama kao inspiracija za dekoraciju

Tako je i ove godine kada je dom Seke Aleksić ukrašen u anđeoskom stilu. Da, dobro ste pročitali. 

Instagram

 

Novogodišnja jelka je stavljena odmah pored prozora, a cela je u znaku anđela. Za početak, jelka ima oreol na vrhu i krila, a većina ukrasa je u beloj boji.

Pročitajte Za slavsku trpezu - Posne oblande po receptu Seke Aleksić

Uz to, na njoj se nalaze figurice anđela, koji su tu kao specijalni čuvari doma porodice Aleksić–Piljikić i novogodišnje čarolije.

Instagram

 

Ove godine, u pevačicinoj kući preovlađuju svetli tonovi kada reč o ukrasima i dekoraciji, a dečaci su sa ushićenjem iščekivali kada će se upaliti novogodišnje lampice i započeti prava praznična atmosfera.

Komentari. (0)

Loading