Seka Aleksić

Niko srećniji od Seke danas, radost je duplo veća, čestitamo! (foto)

Autor:

22.01.2024 10:47

Foto: Antonio Anhel / Ata Images

Foto: Antonio Anhel / Ata Images

Mlađi sin Seke Aleksić danas proslavlja četvrti rođendan



Seka Aleksić sa porodicom školski raspust provela je na Kopaoniku gde su uživali u zimskim čarolijama, a najviše stariji naslednik Jakov koji je samostalno naučio da vozi bord.

Osim što je danas prvi dan drugog polugodišta, za porodicu Piljikić je posebno važan jer mlađi sin Seke Aleksić i Veljka Jovan proslavlja četvrti rođendan.

Ata Images

 

Ponosna majka priprema rođendansku žurku za pamćenje, a na Instagramu se jutros oglasila i objavila niz fotografija sa slavljenikom uz emotivnu poruku.

"Mojoj ljubavi srećan četvrti rođendan", napisala je pevačica uz fotografije iz porodičnog albuma koje do sada nije delila sa pratiocima.

Mlađi sin Seke Aleksić je baš porastao

Muzička zvezda poznata je kao neko ko uživa u pripremanju proslava i dekoraciji, pa verujemo da se i ovog puta potrudila da mezimca iznenadi i oduševi.

Instagram

 

Mlađi sin Seke Aleksić jedva čeka da okupi drugare iz vrtića i zajedno sa njima „oduva“ četvrtu svećicu sa torte, i ne sluteći kakvo su mu iznenađenje roditelji pripremili.

Pročitajte Zimski raspust za pamćenje - Seka uživa sa porodicom na planini, Jakov oduševio (foto)

Podsetimo, tokom druge trudnoće pevačica je želela da joj se mlađi naslednik zove Isak.

Ipak, kako se rodio drugog dana Jovanjdana, Veljko i Seka odlučili su da sinu daju ime po ovom velikom svecu.

Instagram

 

Muzička zvezda nije krila da je Jovan ostvarenje svih njenih želja jer je oduvek sanjala veliku porodicu, te da je sa njegovim dolaskom njihova sreća tek postala potpuna.

I mi se pridružujemo čestitkama, srećan divan dan, dečače!

Komentari. (0)

Loading