Jakov Piljikić

Dete za poželeti: Sin Seke Aleksić ulepšao majci dan (foto)

Autor:

23.12.2023 14:00

Foto:

Foto:

Sin Seke Aleksić učinio ju je ponosnom



Seka Aleksić važi za jednu od najtraženijih pevačica, ali je takođe i sinonim za porodičnu ženu. Svima je poznato koliko je posvećena porodici i da se trudi da svaki slobodan trenutak provode sa suprugom i sinovima.

Sin Seke Aleksić danas joj je ulepšao dan. Naime, Jakov je položio za žuti pojas u džudou čime se pevačica odmah pohvalila svojim fanovima.

Instagram

 

Seka je podelila Jakovljeve fotografije koje su nastale nakon što je položio za žuti pojas.

„Jakov položio za žuti pojas“, napisala je ponosna mama kratko na fotografiji svog sina.

Pročitajte Za slavsku trpezu - Posne oblande po receptu Seke Aleksić

Pomenuta fotografija za kratko vreme privukla je dosta pažnje, a usledilo je prgršt čestitki.

Instagram

 

Inače, Seka je u više navrata isticala koliko su njeni sinovi skromni dečaci, pa je otkrila da su čak i njihove novogodišnje želje skromne, što se moglo zaključiti iz pisma koje su poslali Deda Mrazu.

Pročitajte Seka Aleksić nikad mršavija, posle ove dijete kilogrami se ne vraćaju

- Dragi Deda Mraze, hoću da mi kupiš, molim te, knjigu o svemiru, pernicu sa slikom Deda Mraza. Zamolio bih te još jednu stvar koju mnogo želim, a to je slika kućice sa Severnog pola. Hvala, dragi Deda Mraze. Čekam te - napisao je Jakov u svom novogodišnjem pismu.

Instagram

 

- Dragi Deda Mraze, srećna ti Nova godina, želim da te zamolim da mi doneseš i ove godine, meni i mom bratu Jakovu, poklon. Voleo bih da dobijem pušku. Mnogo te volim i jedva čekam da dođeš. Čekamo te mama, tata, bata i ja – napisao je mlađi sin Seke Aleksić.

Komentari. (0)

Loading