Jakov Piljikić

Jakovova rođendanska žurka za pamćenje: Seka Aleksić napravila bajku prvencu, sve je u znaku fudbala (foto)

Autor:

27.09.2023 12:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sin Seke Aleksić proslavio divan dan, žurka je bila za pamćenje



Kraj septembra u porodici Piljikić rezervisan je za slavlje. Naime, stariji sin Seke Aleksić, Jakov, pre tri dana proslavio je 7. rođendan. 

Tom prilikom okupio je drugare u dvorištu velelepne vile u Staroj Pazovi, a poznati roditelji potrudili su se da nasledniku naprave žurku za pamćenje. Kako je vreme bilo lepo, odlučili su da rođendansa proslava bude na otvorenom kako bi deca u potpunosti uživala.

 

Instagram

 

 

O svakom detalju Seka je razmišljala, pa je tako sve bilo dekorisano u znaku fudbala s obzirom na to da je Jakov pasionirani ljubitelj fudbala. Slavljenik je imao čak tri torte, od kojih je glavna imala pet spratova, što je bilo ispunjenje Jakovog sna.

I dok su svi okupljeni pevali rođendansku pesmicu, slavljenik je držao u rukama pehar, i skakutao od uzbuđenja, sve dok nije ugasio rođendansku svećicu. 

Sin Seke Aleksić sve što je zamislio, to je i dobio za rođendan

 

Pevačica nije štedela kada je reč o organizaciji rođendana za njenog školarca te je tako slavljenički sto bio ukrašen besprekorno, a deca su jedva dočekala da priđu i posluže se preukusnim slatkim pikanterijama kojih je bilo i više nego dovoljno.

Ata Images

 

 

Ipak, mališanima se najviše svideo veliki dvorac na naduvavanje po kojem su skakali i pravili razne akrobacije čitave večeri. Sin Seke Aleksić uživao je tokom proslave, a kako nije skidao osmeh sa lica mama je znala da je i ovog puta ispunila sva Jakovova očekivanja i želje.

Pročitajte Sin Seke Aleksić napunio 7 godina - Njena emotivna objava raspakala mame

 

Podsetimo, ovaj septembar posebno je važan u porodici Piljikić, s obzirom na to da je Jakov pošao u prvi razred. Seka je neretko isticala koliko je njen naslednik samostalan i željan učenja, te verujemo da mu prvi dani u školi protiču bez većih poteškoća.

Ata Images

 

 

A sada je sigurno i omiljeni u odeljenju posle ovakve rođendanske žurke koja će se još dugo prepričavati.

Komentari. (0)

Loading