Seka Aleksić

Zimski raspust za pamćenje: Seka uživa sa porodicom na planini, Jakov oduševio (foto)

Autor:

16.01.2024 11:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Seka Aleksić na zimovanju uživa u najlepšem društvu, ne krije koliko je ponosna na starijeg sina



Za nama su novogodišnji i božićni praznici koji su za pevače uvek radni, te druga polovina januara uvek dobro dođe za odmor.

Ovih dana je Seka Aleksić na zimovanju sa porodicom, a poznato je da je pevačica pasionirani ljubitelj snega i zimskih aktivnosti.

Instagram

 

Svake godine po nekoliko puta u sezoni porodica Piljikić uživa u ski-centrima, a pevačici ove godine osim Veljka na stazi društvo pravi stariji sin Jakov.

Sekin stariji sin je sada veliki dečko koji samostalno skija i uživa u zimskim čarolijama, a ponosna mama nije krila koliko je ponosna kako Jakov vozi bord.

Seka Aleksić na zimovanju se uvek najlepše provede

Naime, pevačica je objavila snimak sa staze na kom se vidi kako preslatki dečak uspešno vozi bord, te pokazuje mami kako je savladao sve tehnike, koje nimalo nisu jednostavne.

Instagram

 

Seka Aleksić na zimovanju najviše uživa, a tome u prilog govore i svakodnevne objave na Instagramu. Muzička zvezda raznežila je pratioce i fotografijom mališana pored kamina, posle napornog dana na stazi.

Pročitajte Posle godina sreće i lepih trenutaka Seka Aleksić stavila tačku - Umorila sam se

Porodica Piljikić koristi svaki slobodan trenutak da provede zajedno, a kako je raspust u toku ove godine zimovanje ima posebnu draž. 

Podsećanja radi, Jakov je prethodnog septembra pošao u prvi razred, te sada ima mnogo više obaveza nego ranijih godina. Zato se mama i tata trude da se prema njemu organizuju i naprave mu prvi zimski rasput za pamćenje.

 

Komentari. (0)

Loading