Seka Aleksić

Usvojili smo Ninu: Seka Aleksić obradovala najlepšim vestima (foto)

Autor:

24.09.2023 20:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Porodica Seke Aleksić dobila je žensko pojačanje



Seka Aleksić svoju oazu miru pronašla je u Staroj Pazovi, nadomak Beograda gde sa suprugom Veljkom odgaja dvojicu sinova, Jakova i Jovana.

Pevačica nikada nije krila koliko voli decu, te je neretko govorila o vantelesnoj oplodnji putem koje su oni dobili decu, a potajno se nadaju da će u njihov dom uskoro stići i devojčica. Ipak, porodica Seke Aleksić nedavno je dobila žensko pojačanje.

Instagram

 

 

Naime, pevačica je na društvenim mrežama otkrila da je udomila kućnog ljubimca koga su ona i njeni sinovi pronašli bačenu na putu za Beograd.

Kako je navela Aleksićeva u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želeo da zna za ljubimca.

Pročitajte Slomila sam se od plakanja - Seka Aleksić ne može da dođe sebi zbog onoga što joj se dešava u porodici

 

Porodica Seke Aleksić presrećna je zbog dolaska novog člana, a kuci Nini najviše su se obradovali dečaci koji se ne odvajaju od nje. Muzička zvezda otkrila je da se pas odlično uklopio i sa njihovim ostalim ljubimcima iako je u početku bila veoma preplašena.

Twitter

 

 

Ovaj Sekin gest oduševio je njene pratioce, te su imali samo reči hvale jer je još jednom pokazala koliko veliko srce ima. 

 

Komentari. (0)

Loading