Seka Aleksić

Majka dvojice sinova u ovome?! Seku Aleksić zbog najnovijeg stajlinga baš ne štede (foto)

Autor:

27.01.2024 16:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Haljina Seke Aleksić ne prestaje da se komentariše, mišljenja su podeljena



Seka Aleksić osim što puni klubove i hale gde god da zakaže koncert, odnedavno se bavi i kreatorskim radom, u čemu je takođe odlična.

Njene modne odabire kritičari uvek komentarišu u superlativu, a sada se na meti komentara našla haljina Seke Aleksić koju je pevačica ponela na venčanju bliskog prijatelja.

Instagram

 

Naime, muzička zvezda poslednjih nekoliko godina ima prepoznatljiv imidž sa dugom crnom kosom koju retko stilizuje, već uživa da joj bude duga i ravna.

A za ovu lepu priliku uvek je pun pogodak crna duga toaleta, s tim što model ove haljine nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Haljina Seke Aleksić veoma je smela

Dva duboka šlica sa obe strane ističu Sekine vitke noge u prvi plan, a i dekolte je poprilično smeo sa tankim sponama koje ističu grudi u prvi plan.

Instagram

 

Uz ovakav stajling pevačica se odlučila za jednostavne štikle u istoj boji, a celokupan autfit začinila je rukavicama koje su dale notu elegancije.

Pročitajte Niko srećniji od Seke danas, radost je duplo veća, čestitamo! (foto)

Haljina Seke Aleksić našla se na meti različitih komentara. Dok veći deo njenih fanova i modnih kritičara tvrdi da ona u ovakvom komadu garderobe izgleda savršeno, drugi se ne slažu.

Postoji i onaj deo publike koji smatra da je ovakva haljina previše provokativna za majku dva dečaka, a šta vi kažete, kom taboru pripadate?

Komentari. (0)

Loading