Ana Sević

Luksuz vredan svakog evra, a cena je paprena, torba Ane Sević je ultimativni modni hit

Autor:

27.02.2024 11:14

Foto: Katarina Drajić / Ata images

Foto: Katarina Drajić / Ata images

Torba Ane Sević san je svih trendseterki



Ana Sević sinoć se pojavila na promociji novog albuma kolege Mirze Selimovića sa suprugom Danielom, i kao i uvek, pokupili su poglede svih prisutnih.

Stara-nova voditeljka „Zvezda Granda” nije skidala osmeh sa lica cele večeri, a čini se da je jedna od najkomentarisanijih tema večeri torba Ane Sević. Pitate se zašto?

Katarina Drajić / Ata images

 

Pevačica važi za jednu od najstilizovanijih dama na našoj javnoj sceni, a nije tajna i da je pasionirana ljubiteljka skupih tašni i da ne propušta priliku da svaku koju ima u svojoj kolekciji prikaže na što bolji način.

Za ovu priliku Ana se odlučila za naizgled jednostavnu, ali veoma efektnu kombinaciju, kožnu mini-suknju, koja je komad koji se nosio pre četiri ili pet decenija, a podjednako je popularan i danas.

Torba Ane Sević san je svake dame od stila

Nju je iskombinovala sa jednostavom crnom rolkom i sakoom koji je bio gotovo iste dužine kao i suknja. Ipak, ono što su svi ljubitelji mode primetili jeste torba Ane Sević od čije cene će vam se zavrteti u glavi.

Katarina Drajić / Ata images

 

U pitanju je Fendi first, ali nije najjasnije da li je mala ili srednja u braon boji, pa shodno tome i cena joj varira od 2712 do 3145 evra.

Pročitajte Bazen sa palmama na krovu - Ana i Daniel useliće se u najlepšu vilu u Beogradu (foto)

Modni asesoar pod nazivom First  je po dizajnu veoma sličan klasičnim klač torbicama. Inače, klač otvor torbice izgleda kao slovo F.

Katarina Drajić / Ata images

 

Torba Ane Sević je san mnogih trendseterki i žena koje vole da budu obučene po poslednjoj modi.

Komentari. (0)

Loading