Ana Sević

Ana Sević objasnila koji materijal i boja su hit sezone, crna i bela su prevaziđene

Autor:

30.11.2023 17:03

Foto:

Foto:

Sako Ane Sević ove zime morate imati i u vašem garderoberuAna Sević uživa uz njene mališane i ne razmišlja o povratku na binu i snimanju novih pesama, barem ne trenutno. 

Na društvenim mrežama veoma je aktivna, a osim porodičnih trenutaka, neretko objavljuje i fotografije na kojima pokazuje koliko ima dara za modu. Tako je pre nekoliko dana sako Ane Sević postao najkomentarisanija tema na Instagramu, jer je pravi hit ove zime.

Instagram

 

Pevačica često pokazuje fotografije svojih autfita koji su uvek moderni, lako se kombinuju i mogu se nositi svakog dana, što je i ovog puta bio slučaj. 

Kad god nisu upaljeni reflektori i kamere, Ana uživa u kežual stilu sa primesama elegancije, a dame obožavaju što se njen perfektan stil uvek lako može prekopirati.

Instagram

 

Sako Ane Sević obožavaju pripadnice lepšeg pola, somot je ponovo u modi

Ona je ovog puta podelila svoju fotografiju na kojoj je u prelepom maslinastom sakou od somota. Uz njega je ponela satensku košulju nešto svetlije nijanse, crne pantalone takođe od somota i visoke bele štikle kako bi razbila taman autfit.

Somot je jedan od najboljih izbora za zimske dane, jer osim što je veoma topao, on je i moderan već decenijama.

 

 

Pročitajte Ima samo jednu želju - Ana Sević proslavila rođendan ovako

Ova kombinacija je idealna za posao, ali i izlazak u pozorište, na večeru ili u bioskop. Sako Ane Sević, kao i pantalone od istog materijala, pravi su hit ove zimske sezone, a mogu se pronaći u bilo kojoj prodavnici po veoma pristupačnim cenama.

Zato, šta čekate? Ukoliko ih već niste nabavili, učinite to danas.

Komentari. (0)

Loading