Nikolina Pišek

Haljina Nikoline Pišek je moderna i ženstvena, cena već od 3.000 dinara

Autor:

30.11.2023 12:45

Foto:

Foto:

Kožna haljina Nikoline Pišek apsolutni je hit ove sezone, a cena je prava sitnica



Nikolina Pišek važi za damu istančanog modnog ukusa i besprekornog stila, što ponosno pokazuje gde god da se pojavi.

Ona se, naime, na jednom gala događaju održanom u Zagrebu našla u centru pažnje, a kožna haljina Nikoline Pišek oduševila je modne znalce.

Ata Images

 

Atraktivna voditeljka odlučila se za sivu midi haljinu od veštačke kože koja prati njenu besprekornu liniju. Stajling je upotpunila crnim salonkama sa visokom potpeticom i prefinjenim najlon-čarapama. 

Pročitajte: Istina je da me varao - Nikolina Pišek otkrila pravu istinu o braku sa Vidojem, njene reči bole

Kožna haljina Nikoline Pišek ne izglazi iz mode, a idealan je izbor i za predstojeće praznike. Opuštena frizura i šminka, kojom je prvenstveno naglasila oči, učinile su da njena lepota dođe do izražaja.

Instagram

 

Stajling su dodatno začinile viseće minđuše i francuski manikir, a voditeljka je i ovog puta dobila pregršt komplimenata na račun svog besprekornog izgleda. 

Kožna haljina Nikoline Pišek - gde je možete pronaći? 

Prelepa haljina Nikoline Pišek oduševila je dame širom regiona, pa je mnoge zanimalo gde mogu da je kupe. Naime, sličan model možete pronaći na svakom koraku po veoma pristupačnim cenama.

Pročitajte: Ćerka Nikoline Pišek žrtva sajber nasilja - Na voditeljkinom Instagramu osvanule gnusne reči

Ovaj modni klasik možete naći po ceni od oko 3.000 dinara, dok su one kvalitetnije skuplje, ali svakako vrede svaku paru jer ćete moći da je kombinujete uz sve.

Instagram

 

Ukoliko se odlučite za jednu, obavezno odaberite model koji ide uz vašu figuru i boju koja najbolje pristaje vašem tenu. 

Komentari. (0)

Loading