Nikolina Pišek

Ćerka Nikoline Pišek žrtva sajber nasilja: Na voditeljkinom Instagramu osvanule gnusne reči

Autor:

05.08.2023 21:20

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Ćerka Nikoline Pišek na meti uvreda, voditeljka ogorčena, poručila ovo...



Nikolina Pišek imala je veliku neprijatnost kada su na njenom Instagram nalogu osvanule uvrede na račun njene mlađe ćerke Une Sofije.

Instagram

 

Voditeljka je objavila ružne reči koje je nepoznata žena uputila njenoj naslednici, a potom osudila i rekla da će se boriti i truditi da se ljudima koji se kriju iza ovakvih profila stane na put.

Pročitajte Otac Vidoja Ristovića primljen u bolnicu, pozlilo mu zbog sukoba sa Nikolinom Pišek, ona mu poručila samo jedno

"Ova devojčica je još kao beba uvek imala neku skroz čudnu facu... A izgled je na Nikolinu i njenu majku (pre operacija)“, napisala je dotična osoba.

Instagram

 

Nikolina joj je odgovorila na komentar, a potom i objavila fotografiju sa profila kako bi svi mogli da vide.

Pročitajte Nije više mogla da izdrži - Nikolina Pišek završila u bolnici

"Draga Jelena, (ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj treba prevod). Meni je želja videti vaš mozak, budući da imate potrebu komentarisati jednu savršeno normalnu i lepu (a meni najlepšu na svetu) devojčicu od osam godina.

Na profilu njene majke. Koju vas niko nije naterao da pratite. Ne sećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte terajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?“, napisala je izrevoltirana voditeljka, pa dodala:

Instagram

 

"I nemojte me, molim vas, niti iz najbolje namere ućutkavati, i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Takve psihopate su trulež našeg društva, koja na naše ignorisanje rastu. Da zbog ove spodobe moja ili nečija devojčica pomisli da nije dovoljno dobra?“. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading