Viktorija Vuksanović

Ma kakve barbike: Ćerka Ace Lukasa sa tatom uskladila stajling pa otišli na...

Autor:

31.07.2023 12:00

Foto:

Foto:

Ćerka Ace Lukasa je njegova slika i prilika, a evo koji sport je zavolela zahvaljujući tatiBrak između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović zavrio se pre četiri godine, ali su zbog ćerkice Viktorije ostali u dobrim odnosima, te su podjednako angažovani oko njenog odrastanja.

Mirko Tabašević

 

Viktorija uskoro puni 12 godina i moramo da primetimo da se razlikuje od većine svojih vršnjakinja.

Pročitajte Aca Lukas prvi put o sukobu sa našom najpoznatijom pevačicom, ovo niko nije očekivao

Ćerka Ace Lukasa ima interesantne hobije, a jedan od njih je jahanje konja, budući da je jednog takvog ljubimca dobila od tate za rođendan prošle godine.

Instagram

 

Međutim, Lukasova mezimica je od tate nasledila i ljubav prema još jednom sportu, za koji će mnogi reći da nije baš tipičan za devojčice.

Pročitajte Mediji bruje o njegovoj bolesti - Fotografija Ace Lukasa sve otkrila, evo u kakvom je stanju pevač

Naime, Aca i Viktorija juče su posetili trke Formule jedan u usklađenim stajlinzima, a ako je suditi po osmehu ćerke Ace Lukasa, tata je odveo na pravo mesto.

Viktorija je tatina slika i prilika što je evidentno, a koliko radosti mu je donela u život, svojevremeno je govorio u emisiji "Premijera vikend specijal".

Pročitajte Sonja ili Danijela? Lukas presekao - Ta ljubav me pokreće

- To je moja najveća ljubav svih vremena. To je osoba koja se pojavila i meni donela vrstu ljubavi za koju nisam znao.

Imam četvoro dece, sve ih volim, ali ona mi se pojavila u životu kad nisam znao da mi je to trebalo. Samo sam dobio novi deo života. Ja kad gledam nešto na televiziji o odnosu oca i ćerke, ja se rasplačem - istakao je jednom prilikom pevač.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading