Aca Lukas

Sonja ili Danijela? Lukas presekao: Ta ljubav me pokreće

Autor:

16.01.2023 20:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ljubavni život Ace Lukasa oduvek je intigirao javnost



Posle dugogodišnje pauze Danijela Vranić vraća se na muzičku scenu i to ni manje ni više već uz pomoć nekadašnjeg partnera Ace Lukasa. Njegov potez da bivšoj devojci pomogne da ponovo dospe u žižu javnosti pokrenuo je i nagađanja o obnavljanju njihove ljubavne priče.

Pročitajte Aca Lukas postao deda! Stigao dečak prelepog imena

Luka Šarac

 

Međutim, Aca Lukas prošlog leta bio je na korak do pomirenja sa bivšom suprugom Sonjom, ali ona nije želela da mu pruži novu šansu. Pokušaj zbližavanja završio se na zajedničkom putovanju, a pevač nije otvoren za nove ljubavi prenosi Svet.

Pročitajte Zbog ćerke će učiniti sve - Sonja i Aca Lukas ponovo zajedno

arhiva HELLO!

 

- Ja imam 54 godine, ne mogu da se zaljubim, mada nikad nije kasno, to stoji, ali nisam u tom fazonu. Čovek može da se zaljubi uvek, ali ja mislim da za sada nema potrebe za tim. Pričamo o partnerki. Zaljubljen sam u svoj život, moju decu. Ta ljubav me pokreće – ispričao je Lukas, a upućeni tvrde da nije ravnodušan prema Sonji iako se sve manje nada.

Pročitajte Ni balet, ni klavir - Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović oduševila izborom, oko vrata sijaju prve medalje (foto)

Mirko Tabašević

 

- Oni su sad u dobrim odnosima, ponašaju se kao da su u braku. Zbog Viktorije idu zajedno na letovanja, zimovanja, dogovaraju se oko rođendana. On se mnogo promenio, ne radi više stvari koje su nervirale Sonju, ali ona ne može lako da zaboravi koliko je stresova imala zbog njega, pa ume da mu prebacuje. Ali, da ne mogu jedno bez drugog, to se vidi. Toliko toga su istrpeli zbog svoje ljubavi, pa je nekako logično da ostare zajedno. Ljubav ne bira i zato svi navijamo za njih. Možda je sad povratak Danijele Vranić u Lukasov život dao žišku Sonji. Verujem da nema ništa protiv te saradnje inače će biti ozbiljan karambol – zaključio je neimenovan izvor za pomenuti list.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading