Jovana Joksimović

Jovana Joksimović u ovome vodila jutarnji program, komentari su razni (foto)

Autor:

23.01.2024 10:54

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stil Jovane Joksimović oduševljava, da li ova žena ume da pogreši?



Jovana Joksimović, osim što važi za jednu od omiljenih novinarki, s pravom nosi epitet jedne od najstilizovanijih dama na javnoj sceni.

Svaka njena odevna kombinacija iz dana u dan oduševljava, pa bi svaka dama makar na kratko poželela da iskopira stil Jovane Joksimović.

Boško Karanović

 

Voditeljka i urednica jednog od najgledanijih jutarnjih programa pre nekoliko dana vratila se sa zasluženog odmora i ponovo zablistala pred kamerama.

O njenim stajlinzima se svakodnevno govori, a mnogi modni stručnjaci se pitaju kako je moguće da ova žena nikada ne greši u modnom izboru za bilo koju situaciju.

Stil Jovane Joksimović je bez greške

Jovana se pre nekoliko dana pojavila u studiju u jednobojnom stajlingu i time pokazala da nisu potrebne nijanse i uparivanja kako bi izgledali stajliš i moderno.

 

 

Uz kraću džins haljinu sa karnerima savršeno je uklopila kožne čizme do kolena u istoj nijansi. Kada je reč o frizuri odlučila se za proverenu kombinaciju - nisku punđu, a decentna šminka upotpunila je celokupni imidž.

Pročitajte Jovana i Željko žive u najlepšoj vili u Beogradu, ovde caruju Kosta, Srna i Ana (foto)

Na račun ovog stajlinga voditeljka je dobila samo pozitivne kritike u komentarima ispod fotografija, koje je objavila na Instagramu.

Ovim autfitom objasnila je još jednom zašto je stil Jovane Joksimović jedan od omiljenih damama širom regiona - jednostavan, a efektan.

Komentari. (0)

Loading