Jovana i Željko

Jovana i Željko žive u najlepšoj vili u Beogradu, ovde caruju Kosta, Srna i Ana (foto)

Autor:

24.12.2023 15:52

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Dom Jovane i Željka Joksimovića ukrašen je po želji Koste, Srne i Ane



Jovana i Željko Joksimović pre nekoliko godina adresu prebivališta prebacili su sa Zvezdare na Senjak gde su se skućili u jednoj od najlepših vila u tom kraju.

Dom Jovane i Željka Joksimovića odiše luksuzom i prostranstvom kao u holivudskim filmovima, a kako nam se približavaju novogodišnji praznici, okićen je u tom stilu.

Ata Images

 

Iako su oboje javne ličnosti, trude se da privatni život čuvaju daleko od znatiželjnih medija, tako da retko kad objave neku fotografiju iz porodične oaze mira.

Ipak, Željkova ćerka iz prvog braka Mina neretko objavi fotografiju na kojoj možemo videti kako izgleda enterijer famozne vile za koju se spekuliše da su platili 2,5 miliona evra.

Dom Jovane i Željka Joksimovića idealan je za velike porodice

Boje svetlog drveta su podovi i stolarija, zahvaljujući čemu unutrašnjost vile zrači toplinom i domaćom atmoferom, a dodatno do izražaja dolazi veliki beli klavir.

Instagram

 

Tu je i jedan manji, crni, odlično uklopljen uz beli nameštaj i crne lampe i detalje.

Pročitajte Konačno znamo kako izgleda burma Jovane Joksimović od 3.500 evra (foto)

Enterijerom kuće voditeljke i pevača dominiraju nijanse braon boje, dok je pod izrađen od mermera, što pojačava utisak luksuza, naročito u kombinaciji s raskošnim kaminom i visokim prozorima.

Instagram

 

Dom Jovane i Željka Joksimovića poseduje i ogroman bazen koji se nalazi u prostranom dvorištu okružen savršeno uređenim travnjakom.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading